Tapasmeny

Tapasmeny

Vi serverer autentisk, spansk tapas, men også fra det franske og det norske kjøkken med lokale råvarer! Lekre småretter, perfekte å dele, som vår dyktige kjøkkensjef har komponert. Vi bruker sesongens ferske råvarer, så tilgjengeligheten på enkelte retter kan variere, men vi har alltid mye godt å tilby!

Drikkemeny

Navnet Champagneria er ikke tilfeldig – vi har mye som sprudler på vinkartet! Hos oss kan du velge mellom mer enn 60 champagner, samt mange andre musserende viner i alle prisklasser. Foretrekker du vin uten bobler, har vi selvfølgelig ikke glemt deg heller, og har også her et meget godt utvalg. Vi ble blant annet nominert, blant noen titalls restauranter, til Norges beste ”lille” vinkart i 2019 av Norsk Vinkelnerforening og Kapital. Skål!

Selskapsmeny

Selskapsmeny

Er dere mer enn 10 personer, foretrekker vi at dere velger en av våre selskapsmenyer. De består av flere fristende retter og passer til enhver anledning! Vi har dessuten ulike avdelinger i lokalet, som egner seg for små og store selskaper. For bordreservasjon benytt eget skjema under «Bestill Bord»!

Cocktailmeny

Ettersom vi er over gjennomsnittet begeistret for bobler, vil det gjenspeiles i cocktailmenyen her på Champagneria. Vi lager velkjente klassikere, moderne klassikere og våre helt egne signaturcoctails. I tillegg kan vi lage drinker etter ditt ønske, såfremt vi har ingrediensene tilgjengelig.

Cocktailmeny